Selecteer een pagina

Opstelling Vrijdag 16 Februari 2024

Deelname aan deze opstelling kan als vragensteller of als representant.

Opstellingendag

Op een opstellingendag is ruimte voor 4 personen om een intentie te zetten, iets over hun leven te verkennen. De andere deelnemers zijn mensen die in de opstelling informatie naar voren brengen, ook wel representanten of resonanten genoemd.

Waar?

Praktijk van Het Familiehuis, Panamalaan 3A in Amsterdam, eerste verdieping, er is een lift aanwezig. Het is in een rood bedrijfsverzamelgebouw tegen de Indische buurt aan.

Tijden?

We beginnen om 9.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur.
We sluiten de dag af rond 16.30 uur.

Lunch?

Neem een eigen lunch mee of loop even de Indische buurt in. In de Javastraat is van alles te vinden. Ik zorg voor wat drankjes en vers fruit.

Familieopstelling of Verlangenopstelling?

We werken met zowel de traditionele familieopstellingen methode van Bert Hellinger als ook met de IoPT-methode van Franz Ruppert. En soms met een mix daarvan. Je kan zelf aangeven waar je voorkeur naar uit gaat.
IoPT staat voor Identity oriented Psycho Trauma. Je verwoordt in een zin een verlangen waar je naar toe wilt groeien. Dat verlangen is vaak verbonden met ervaringen uit onze kindertijd. Het worden ook wel trauma-/verlangen-opstellingen genoemd.

Als je nog niet bekend bent met familieopstellingen raden we aan om eerste keer als representant/resonant deel te nemen om te kijken hoe het werkt.

De opstellingendag gaat door met minimaal 2 vragenstellers en 3 representanten; dan wordt het een ochtend van 9.30 – 13.00 uur.
Bij 4 vragenstellers is het een volledige dag.

Zet me op de wachtlijst We zullen je per email op de hoogte houden als er weer een plek beschikbaar is.